Bottengarni sadama restoran avab uksed 14. juunil
Sel suvel võtavad Bottengarni Sadamaresto üle kokad Andrus Saartok ja Karl Pajussaar, kes täna töötavad ühiselt oma Gastronomisti brändi alt. Mõlemad on lõpetanud Kuressaare Ametikooli ja on pikaaegse fine dining taustaga ning äärmiselt tugeva tehnilise põhjaga kokad.
Mehed tulevad justkui “koju tagasi”. Nimelt on Andrus ise Muhult pärit ning ka Karli juured pärinevad Saaremaalt. Mitmed aastad on nad praktiseerinud erinevates köökides mandril, kuid sel suvel otsustasid nad koos ette võtta restoranipidamise Muhu saarel, Koguva sadamas.
Kvaliteetne toiduvalmistamine, läbimõeldud ning mitmekülgne joogikaart ja muhe teenindus – need on selle suve Bottengarni Sadamaresto märksõnad.
Oleme valmis vastu võtma erinevaid seltskondasid a la carte’i osas ning soovime korraldada sadama alal erinevaid üritusi. Sööma on oodatud igas suuruses grupid. Seega, kirjuta meile ja koostame Sulle ja Sinu seltskonnale sobiva menüü ja aitame vajadusel organiseerida ürituse.
Avame 14. juunil.
Olete väga oodatud!