Bottengarn

uudised

Alustame uut hooaega Bottengarni Boutique Guesthouse’s

Alustame uut hooaega Bottengarni Boutique Guesthouse’s

Meil on rõõm teatada, et alates 15. juunist on Bottengarni Boutique Guesthouse taas suvehooajaks avatud! Alates käesolevast aastast on võimalus meie juures ööbida nii maismaal kui ka merel! Lisaks pakume teisigi põnevaid võimalusi meie külalistele.

Alates sellest hooajast pakume lisaks hubastele külalistemaja tubadele ka ööbimisvõimalust kahes eksklusiivses ujuvmajas, mis asuvad otse sadamakai ääres! Majad on kahetasandilised ning sisaldavad vajalikke mugavusi nagu televiisorit, dušinurka koos WC-ga ning täiesti oma privaatset terrassi. Kõik meie ujuvmajad on sisustatud kvaliteetsete Schmidti ja Riviera Maisoni toodetega, mis loovad romantilise ja hubase atmosfääri. Kui soovid kogeda midagi erilist ja olla ümbritsetud imelisest loodusest, siis meie ujuvmajad on just Sulle!

Häid uudiseid jagub meil veel! Alates käesolevast aastast sisaldab majutuse hind ka ujuvsauna kasutust, mida saab külastada iga päev ajavahemikus 17.30 – 20.30. Ei ole mõnusamat suverituaali, kui kasta ennast saunast tulles otse jahutavasse merevette. Peale mõnusat saunaskäiku saab keha kinnitada meie enda sadamarestoranis, kus valmistatakse imemaitsvaid toite parimast kohalikust toorainest.

Peale uue ja põneva merepealse ööbimiselamuse, ootame teid endiselt ka meie hubastesse külalistemaja tubadesse, kus näeb nii lummavat merevaadet kui ka imekaunist päikeseloojangut. Tee kingitus iseendale, oma sõbrale või kallimale ja tule veeda mõnus puhkus Bottengrani Boutique Guesthouse’s! See on koht, kus aeg peatub..